Opšte informacije

Kako se registrovati

Proces registracije učešća na SET 2022 počinjete klikom na dugme “prijava za samit“.

Nakon popunjavanja online obrazca za prijavu birate način plaćanja odabrane kotizacije (putem fakture, platnom karticom ili putem PayPal servisa).

Nakon završetka popunjavanja obrazca organizator dobija Vaše podatke koje unosi u mobilnu aplikaciju MatchAbout i koja Vam šalje obavještenje o registraciji.

U međuvremenu je potrebno da na Vaš mobilni uređaj instalirate oficijelnu mobilnu aplikaciju MatchAbout koju možete preuzeti na Google Play za Android ili na App Store za iOS uređaje.

Nakon što instalirate aplikaciju od strane organizatora će Vam putem emaila stiči aktivacioni kod za ulazak na događaj SET, a Vaš mobilni uređaj će postati ulaznica za događaj. Prilikom ulaska u salu na uređaju ćete “čekirati” vašu kartu i pokazati na ulazu. Proces aktiviranja karte je opisan u sljedećem videu:

Aplikacija će Vam omogućiti ulazak u salu, praćenje online dogadjaja putem video linka, pregled svih registrovanih učesnika, direktnu komunikaciju sa svim učesnicima bez ograničenja, postavljanje pitanja moderatorima i panelistima bez obzira gdje se nalazite, ocjenjivanje panela, zakup virtuelnog štanda za predstavljanje svog biznisa kao i mnoge druge mogućnosti.

Više o aplikaciji:

Samit Energetike Trebinje 2024

20. 21. i 22. mart 2024. godine

J.U. Kulturni centar Trebinje

Popunite obrazac za akreditaciju medijaZvanična aplikacija samita