Kotizacija

Predstavnici energetskog sektora regiona, poslodavci, predsjednici uprava, menadžeri; predstavnici državnih institucija, lokalnih samouprava; predstavnici akademske zajednice, razvojnih agencija, nevladinog sektora i medija!
 
Pozivamo vas da učestvujete na Samitu energetike, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije u Trebinju, od 05. do 06. III 2020. godine. 
 
Centralne teme Samita za 2020. godinu su investicioni projekti energetskog sektora, kao i zelene investicije, regionalni energetski projekti kroz regionalnu saradnju, regionalno napredovanje, poslovni sastanci kompanija cijelog regiona, saradnja po modelu JPP (javno privatno partnerstvo). 
 
Obnovljivi izvori energije i ubrzani razvoj tržišta energije iz biomase, ali i energetska efikasnost, kao i novi pristup problematici finansiranja projekata i ESCO ugovori, biće aktuelne samitske teme. Na Samitu će se predstaviti i nova dostignuća u oblasti toplifikacije gradova i opština iz biomase kao energenta. 
 
Organizatori očekuju da će na Samitu energetike SET 2020 , u prekrasnom Trebinju, učestvovati preko 500 učesnika iz deset zemalja regiona. Pokrovitelji Samita energetike su vlade i ministarstva energetike zemalja učesnika Samita.
 
 
REGISTRACIJA UČESNIKA JE ZAVRŠENA 28.02.2020. GODINE
 
 

 

Top