ETMAX na SET-u Trebinje 2023 – Zlatni sponzor jednog od najvažnijih regionalnih dešavanja u oblasti energetike

Početna >> Novosti >> ETMAX na SET-u Trebinje 2023 – Zlatni sponzor jednog od najvažnijih regionalnih dešavanja u oblasti energetike

Mart mjesec u Trebinju je nekoliko godina unazad, rezervisan za jedno od najvažnijih regionalnih dešavanja za energetski sektor, već prepoznatljiv SET Trebinje.

ETMAX je od osnivanja SET-a, tačnije od 2020. godine, prisutan na ovom dešavanju, prateći aktuelnosti u sektoru, jačajući konekcije sa regionalnim i ostalim učesnicima i promovišući svoj rad i ponudu.

Energetika kao oblast o kojoj se sve više govori, energetska tranzicija, energetska efikasnost i brojne druge teme, koje su strateški važne, tokom održavanja SET-a, se razmatraju sa stručnog aspekta, okupljajući brojne eksperte i lidere u oblasti energetike.

ETMAX kroz ostvarivanje svojih razvojnih ciljeva, među kojima je jačanje partnerstava u sektoru, prati i podržava SET, jer se na ovom dešavanju zainteresovane strane, mogu upoznati sa novim trendovima, inovacijama, dobrom praksom u primjeni tehnologije, informisati o novim pristupima u energetici i još mnogo toga.

Svake naredne godine od osnivanja, SET je rastao, interes stručne javnosti i privrede je svakim danom sve više fokusiran na energetiku, i pokazuje koliko je važno graditi saradnje i razmišljati regionalno, a ovo je dešavanje koje značajno doprinosi dinamičnoj razmjeni informacija i iskustava.

ETMAX predstavlja svoja dostignuća, ponudu, rezultate, jer je SET mjesto susreta najvažnijih aktera iz energetskog sektora sa jedne strane, a institucija i poslovne zajednice sa druge.

 

Ove godine smo predstavili vlastitu proizvodnju komponenti za solarne elektrane, kao i vrhunsku opremu, koja se ugrađuje u fotonaponske sisteme, koje ETMAX projektuje i gradi u BIH, sa tendencijom širenja na regionalna tržišta.
Takođe, na SET-u su predstavljeni i partneri preduzeća, a radi se o globalnim liderima u oblasti opreme za fotonaponske sisteme.

ETMAX doo je sistem i servis partner, kao i ovlašteni distributer austrijske kompanije Fronius, tržišnog lidera u oblasti ponude invertora za solarne elektrane. Ujedno, ETMAX doo je partner i ovlašteni distributer njemačko – korejskog koncerna Qcells, članice HANWHA grupacije, koja je glоbalni tržišni lider u oblasti ponude solarnih modula. Obe kompanije smo predstavili, kroz prikaz modela fotonaponskih sistema koje projektujemo i gradimo, jer je upravo kvalitet najvažnija odrednica našeg rada.

SET 2023 je sigurno dešavanje na kojem možemo širokom auditorijumu predstaviti naš rad, te pokazati zbog čega smo do sada izgradili najviše fotonaponskih sistema širom BIH. Znajući koliki je značaj ovog dešavanja u regionalnim okvirima, svakako ćemo i u narednom periodu učestvovati u radu SET-a i promovisati dobre prakse u energetici.

Izvor: eKapija

Samit Energetike Trebinje 2024

20. 21. i 22. mart 2024. godine

J.U. Kulturni centar Trebinje

Popunite obrazac za akreditaciju medijaZvanična aplikacija samita