Službeni poziv za Samit

Početna >> Novosti >> Službeni poziv za Samit

POZIVNICA

Poštovani,

Pozivamo Vas, da Vašim učešćem doprinesete ostvarenju misije i ciljeva drugog Samita energetske budućnosti “SET Trebinje 2021” kojeg pod sloganom „Hibridna energetska budućnost“ organizuju MH Elektroprivreda Republike Srpske, grad Trebinje i SET d.o.o. Trebinje.

Samit energetske budućnosti organizujemo pod pokroviteljstvom Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine i Vlade Republike Srpske, uz podršku Sekretarijata Energetske zajednice Evropske unije, 20. i 21. maja 2021. godine u Kulturnom centru u Trebinju, Trg palih boraca 1.

Trendovi decentralizacije, digitalizacije i elektrifikacije veliki su potencijal za revoluciju elektroenergetskog sistema. Sve veći udio obnovljivih izvora u proizvodnji električne energije i ujedno njihov uticaj na elektroenergetski sistem postavljaju sve veće zahtjeve na ubrzani razvoj samog sistema. Istovremeno, zbog sve veće decentralizovane proizvodnje električne energije u neposrednoj blizini potrošača ili kod samih potrošača, snabdjevačima postaje teško zadovoljavati sve promjenjiviju ponudu i potražnju. Upravo u vezi sa tim u prvi plan sve više dolaze pojmovi i tehnička rješenja kao što su skladištenje energije, mikromreže, prilagođavanje potražnji i mjere energetske efikasnosti.

Odgovore na ključna pitanja energetske budućnosti, više od 400 učesnika Samita, tokom dva dana skupa imaće priliku da čuju od gotovo 40 vodećih lidera u elektroindustrije iz zemalja regiona, koji učestvuju na sedam odvojenih panela. U rad Samita uključeni su doslovno svi relevantni predstavnici energetskog sektora u regionu, vodeći ljudi domaćih kompanija i institucija koje oblikuju industriju, poslovni lideri i kreatori energetskih politika te vrhunski domaći i međunarodni stručnjaci iz oblasti energetike.

Na panelima će se govoriti o temama važnim za razvoj energetskog sektora i usklađenosti BiH zakonodavstva u ovoj oblasti sa Direktivama EU, Energetskom politikom i procesom integracije.

Registraciju za učešće na Samitu vršite putem web sajta https://setrebinje.com/ ili putem zvanične web aplikacije https://www.matchabout.com/. Nakon unosa ličnih podataka za svakog učesnika izdaje se digitalna karta za učešće koja će biti poslata učesniku putem meila i bez koje neće biti moguć ulazak u glavnu salu. Registracija za učešće otvorena je do 20.aprila 2021.godine.
Pitanja za dodatne informacije i pomoć prilikom registracije možete uputiti na e-mail: podrska@setrebinje.com, ili telefone: +387 59 222 536, +387 66 237 788.

S poštovanjem,

Aleksandar Branković, direktor

Preuzmi PDF

Samit Energetike Trebinje 2024

20. 21. i 22. mart 2024. godine

J.U. Kulturni centar Trebinje

Popunite obrazac za akreditaciju medijaZvanična aplikacija samita